Projektambassadører_web.png

Hvem er projektambassadørerne?

Nordisk Kulturfond har otte projektambassadører, der repræsenterer de fagområder, fonden støtter. Der er også to ekstra ambassadører koblet til fondens temasatsninger. Det betyder, at der på nuværende tidspunkt er én HANDMADE-ambassadør og én puls-ambassadør. 

Alle vores projektambassadører er særlig udvalgte nordiske kulturaktører med ekspertise inden for planlægning og afvikling af kulturprojekter.


Hvordan kan projektambassadørerne hjælpe dig?

Projektambassadørerne tilbyder rådgivning til alle ansøgere i processen fra kreativ projektidé til at lave en god ansøgning. De har et indgående kendskab til Nordisk Kulturfond og kan derfor også hjælpe med at vurdere, om dit projekt lever op til fondens kriterier.

Projektambassadørerne kan ikke hjælpe med at skrive ansøgninger eller garantere støtte fra fonden.

Foruden rådgivning via mail eller telefon gælder det for ambassadørerne, at de kan arrangere workshops eller informationsmøder, hvor de står til rådighed for projektrådgivning. Kontakt den respektive ambassadør for nærmere information.

Hvem er den rigtige projektambassadør for dig?

Alle ti projektambassadører fremgår på denne side. Her kan du læse kort om deres baggrunde, og hvilke områder de er specialiseret inden for. Ud fra beskrivelserne vælger du helt selv, hvilken projektambassadør du synes matcher dine behov bedst og kontakter vedkommende via mail.