Nyheder

I nyhedsbrevet får du nyheder om fondens ansøgningsmuligheder, særlige temasatsninger og kulturpolitiske initiativer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig i linket ”Unsubscribe” i et af vores nyhedsbreve. Du kan også skrive til kulturfonden@norden.org. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, bliver dine oplysninger slettet.

Projektet skal søge at styrke det internationale samarbejde om at sikre, at kunstnere, kulturaktører, forskere og formidlere kan tænke, producere og formidle kreativt og frit.
25.06.2020
Fonden har bevilget projektstøtte til 49 projekter svarende til 6,2 mio. dkk! I alt blev der modtaget 167 gyldige ansøgninger ved fristen den 4. maj.
22.06.2020
En artikel publiceret af Nordisk Ministerråd giver indblik i, hvordan situationen i kultursektoren ser ud tre måneder efter de første statslige nedlukninger. Artiklen bygger på Nordisk Kulturfonds rapport om håndtering af coronasituationen i Norden.
12.06.2020
Projektet skal bane vejen for en ny nordisk model for talentudvikling over grænser, og vi skal følge, hvordan fire unge kunstnere og kulturtalenter får mulighed for at realisere sit drømmeprojekt med udgangspunkt i globalt samarbejde.
30.05.2020
Vis mere